Jdi na obsah Jdi na menu
 


Získali jsme 3. místo ve fotosoutěži MSMO 2012

Jak jsme soutěžili v MSMO 2011/12.

28-msmo-vyhodnoceni-rymarov.jpgSnad každý člověk když něco dělá, rád své síly poměřuje s někým jiným, aby věděl jak na tom je. Ani pro členy fotoklubu tato vlastnost není cizí. Již druhým rokem jsme se zúčastnili ...

Jak jsme soutěžili.

09-msmo-vyhodnoceni-rymarov.jpg   Snad každý člověk když něco dělá, rád své síly poměřuje s někým jiným, aby věděl jak na tom je. Ani pro členy fotoklubu tato vlastnost není cizí. Již druhým rokem jsme se zúčastnili Moravsko Slezského mapového okruhu, kde si fotokluby z celé Moravy posílají navzájem své soutěžní kolekce fotografií, aby je hodnotili. První rok jsme zaplatili nováčkovskou daň a skončili na posledním místě. V tomto roce se nám však podařil husarský kousek a přeskočili jsme spoustu zvučných jmen, mezi nimiž jsou i vítězové minulých ročníků. Celkově jsme obsadili nádherné 3. místo. Ročníku 2012 se zůčastnily mimo Ivančice i fotokluby Ostrava, Jablunkov, Vsetín, Moravský Krumlov, Kuřim, R9 Rožnov p. Radhoštěm, Klub moravských fotografů Brno, fotokluby Horácký z Jihlavy a Jesenický, Okamžiky S-Zlín a pořádající Octopus Rýmařov.

   Vernisáž společně s vyhodnocením soutěže proběhla13-msmo-vyhodnoceni-rymarov.jpg v městském muzeu v Rýmařově. Kulturní program byl taneční a pak následovalo předávání diplomů a debata mezi fotokluby. Musím říct, že jsem si pro třetí místo šel s hrdostí za všechny členy. Cítil jsem nesmírnou radost z toho, že se sešla výborná parta lidí, která dokázala, že to myslí s fotografováním vážně. Až utichly debaty a zbraně jednotlivých zástupců fotoklubů, byl čas jít na oběd. Hned po něm přišlo na řadu plánování nového ročníku. Pořadatelskou štafetu přebrala Kuřim. Těšme se ale, neboť tuto „pochodeň“, přebíráme po Kuřimi do Ivančic. Až se vše připravilo, čekalo nás focení na nedalekém zámečku v Janovicích. Objekt je to nádherný, i když bez mobiliáře a v neutěšeném stavu. Každý si tu našel to své. Někteří jsme dali přednost parku, jiní se vrhli do útrob zámku fotit modelky, což pro nás nebyla zcela nová věc. Po ukončení jsme se vydali domů a cestou stihli ještě malý výlet k hradu Sovinci.

32-msmo-workshop-janovice.jpg   Celá akce byla podpořena skvělým počasím a tak jsme se dobře bavili a snažili se důstojně reprezentovat náš fotoklub i Město Ivančice. K tomu nám pomáhala také klubová trička. Závěrem bych chtěl popřát nám všem, abychom měli šťastnou ruku při výběru fotografií do dalšího ročníku, který už co nevidět začne.

Petr Kudláček

 

Náhledy fotografií ze složky Rýmařov 2012

 



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 31
Celkem: 3410700
Měsíc: 47209
Den: 2524