Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náš web.

m_graf3.gifPrvní rok činnosti klubu se nám kvapem blíží do finále a proto jsem se rozhodl  napsat malý příspěvek do kroniky. Jak už jsme se dozvěděli z předchozího článku, založili jsme webové stránky.

Potřeba  prezentovat naší činnost nás tlačila k většímu využití informačních technologií. Adresa však nebyla vždy www.fotoklub-ivancice.cz ,  nejprve jsme měli adresu www.fotki.estranky.cz .

Doménu fotoklub-ivancice jsme zaregistrovali až 4.8. 2010 a od té doby je naší hlavní adresou. Dnes jsou stránky nejen výstavním prostorem pro naše členy, ale zároveň plní funkci komunikačního kanálu. Bylo zřízeno Digi fórum přístupné pouze členům. Pro návštěvníky jsou zde různé sekce, které je provedou našim klubem. Kronika, tu právě čtete, je určena k zachycení významných událostí v chodu klubu. Ano, forma psaného textu sice nese zcela odlišně stejné sdělení jako fotografie, ale nedává vám možnost vlastního výkladu. Oproti tomu sekce s fotografiemi jednotlivých členů umožňuje nahlédnout každému z nich přímo do duše. A i když ve stejné fotce vidí každý něco jiného, závěr bude velmi podobný. Vlajkovou lodí klubu a internetových stránek je sekce výstavy. Nabízí výběr toho nejlepšího z naší tvorby. S odstupem jednotlivých výstav je patrný i posun hodnot a kvality jednotlivých snímků. Návštěvníkům našich stránek zůstávají utajeny sekce pracovní a klubové soutěže.  Je to taková naše 13 komnata, ale právě z ní je pak možné doplnit galerie, které vám předkládáme. V neposlední řadě bych chtěl zmínit i to, že součástí našeho webu je i anglická mutace stránek.

Tento web se neustále vyvíjí a hledá své optimální nastavení. Aby mohl nabídnout zábavu a hodnotu, musí na své trati časem uběhnout dlouhý maraton. My jsme stále těsně za startem a tak vás žádám, omluvte jeho případné nedostatky a držte mu palce do dalšího života.

Petr Kudláček

 

Náhledy fotografií ze složky 2. Výstava v Mor. Krumlově

 



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 36
Celkem: 3409419
Měsíc: 46859
Den: 2316